Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

  • Hibás feed URL.

RSS vagy mi

Et tu, mi file János?

Szerelem és ágybavizelés nagytotálban

2007.01.21. 11:05 Malbex

Címkék: politika orbán bulvár gyurcsány mdf gyurcsány ferenc révész máriusz fodor gábor orbán viktor nyakó istván rogán antal kóka jános dávid ibolya semjén zsolt lamperth mónika mikola istván herényi károly dobrev klára újhelyi istván

Alig morzsoltuk széjjel szemünk sarkában a Rogán Antal bulvárosra sikeredett eljegyzése nyomán ejtett könycseppeinket, alig száradtak meg rózsaszín tintafoltjaink a képzeletbeli esküvői meghívókon, máris új politikusunk tárta napvilágra szíve rejtett kincseit. Kóka János szerelmes. Szíve választottja pedig nem más, mint minisztériumának egyik dolgozója. Meglepő és mulatságos, hogy azt ne mondjuk. Sima munkahelyi szex vagy nyálcsorgató romantika? Nem tudjuk. De homályos képként már feldereng a távolból a 2010-es választási hadjárat rémképe.

TV2, Big Brother 5: Semjén Zsolti a titokszobában bevallja, perverz módon vonzódik azokhoz a pillanatokhoz, mikor Lamperth Móni hangosan elfingja magát a sarokban. Móni ezt megtudván bejelenti: addig nem áll szóba Zsoltival, amíg az nyilvánosan bocsánatot nem kér tőle. Tovább fokozódik a feszültség Fodor Gabi és Mikola Pisti között, a teraszon egymásnak esnek a kondigépek rúdjaival, miközben az egészségügy több-biztosítós modelljének igazságosságán vitatkoznak. Herényi Karesz állítja le őket egy pofa sörrel. Körvonalazódnak a házon belüli jelölések. A jelszó továbbra is: egy, aki tavasszal mindent visz.

RTL Klub, Ferike show: Klára asszonyt a vásárcsarnokban megállítja egy idős nénike, aki térdre borulva próbálja megcsókolni kezeit. A biztonsági emberek közbelépésének köszönhetően az esetből nem lesz tömegverekedés. Feri a szokásos reggeli futása közben a levegő-adó igazságosabbá tételén morfondírozik félhangosan, miközben mokányan állja a járókelők köpéseit. Szerény ábrázattal súgja a kamerába: nem értenek ezek engem. Hisz csak őértük, az igazságos Magyarországért. Délutánra Klára asszony ismét egy megtalált gyermekkel állít haza, alig tudja áttörni a háza előtt tüntetők tömegét és a rendőrkordont. A tegnap megtalált Balázska megint bekakil.

RTL Klub, Fábry Show: Műsorunk mai vendége az az Orbán Viktor, aki borrá változtatta a tavalyi Fidesz-kongresszus palackos ásványvizeit. A Dizájn Centerben 1990-es kampányrelikviákkal és emléktárgyakkal foglalkozunk, majd megtudjuk, mitől büdös Kelemen Anna lába. Zenél majd nekünk Nyakó Pisti és a Szoci Rock Band. Maradjanak velünk.

TV2, Activity Show: Anettka mai párja a sérüléseiből ismét felépült Révész Máriusz. Kiszel Tünde ma Újhelyi Istvánnal az oldalán fog maradandó élményt okozni, Győzike pedig Dávid Ibolyát választotta, aki saját bevallása szerint rajzolni nem tud, de verbálisan bárkivel felveszi a versenyt.

Készüljünk, lesz még itten ágybavizelés nagytotálban, sör-virsli verseny, s minden, mi szem-szájnak ingere. Panem et circensem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1629931

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: look at here 2018.01.14. 21:38:38

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.