Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

  • Hibás feed URL.

RSS vagy mi

Arnyí meszők

2007.03.30. 23:04 Malbex

Címkék: opera zene művészet magyarság nemzetkarakter kis színes placido domingo erkel ferenc bánk bán hazám hazám simándy józsef

Néha van némi haszna annak, ha az ember jobb sorsra érdemes fia épp nem tud mit kezdeni magával egy órán át, és ilyenkor kínjában YouTube-vidókat kezd nézegetni. Olyan gyöngyszemekre akadhatik ugyanis nevezett, amilyeneket igen ritkán terem a magyar ugar. Mint például a most következőt, melyben egy névtelen spanyol énekmondó három perc erejéig magyarabb bírt lenni sokunknál, különösen ennél a szűklátókörű, önérdekű politikai elitnél. Kis színesünk következik, mintegy megalapozandó a hétvégi jókedvet, meg okulásképp azoknak, akik.

Klasszikust azonban csak eredetiben, tehát akkor:Összehasonlítandó itten van az "eredeti" is, szintén a YouTube-ról, a nemzeti kulturális örökség részirül:Afterpost: kurva régóta terveztem már valahova feltenni ezt az áriát, most egyszerre két változat is idekerekedett. Összehallgatva jól hallani, hogy mink, magyarok, ezt is jobban tudjuk. Dagad a honfiúi kebel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr4152833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.