Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

  • Hibás feed URL.

RSS vagy mi

Franciák! Testvéreim!

2007.04.23. 08:49 Malbex

Címkék: politika franciaország választások szélsőjobb nicolas sarkozy nemzethalál

Elérkezett az idő! A huszonnegyedik óra hatvanadik percében járunk! A globális karvalytőke eddig soha nem látott erejű támadást intézett szent francia anyaföldünk ellen! Napoleon népe ma válaszút előtt áll! Az a kérdés, hogy kibontjuk és csapataink előtt hordozzuk-e a szabadság zászlaját, vagy hagyjuk, hogy nyom nélkül eltűnjünk az imperializmus arctalan tengerében! Az a kérdés, hogy büszkén hordozhatjuk-e a respublika kék-fehér-piros lobogóját, vagy lógó orral, görnyedt háttal kell a bevándorlók rabigájába hajtanunk fejeinket! Soha nem látott gyalázat érte most Napoleon népét: egy bevándorló lehet az elnökünk.

A magyar métely régóta fertőzi francia nemzetünket. Itt járnak köztünk diáknak és üzletembernek álcázva, eszik ételeinket, isszák borainkat. Úgy öltözködnek, mint mi, úgy viselkednek, mint mi. Az egyszeri francia akár kultúrnépeknek is gondolhatná őket. De mi felismerjük a pödrött bajszot és a karikás ostort, akármilyen ügyesen is álcázza magát. Mert ne legyenek kétségeink, francia testvéreim: ők is részei annak a világméretű összeesküvésnek, amely Budapesttől New Yorkig tart, s amelynek egyetlen célja a francia nemzettudat gyengítése, népünk végleges rabigába hajtása. Büszke franciákból agyatlan magyarbérenceket akarnak nevelni. Ha nem cselekszünk, egy szép napon arra ébred nemzetünk, hogy gulyást eszünk és egri bort iszunk. Hogy Csepel biciklik ordas kerekei tapossák majd a Champs Elysées szent aszfaltját. Tűrheti-e ezt egy ezeréves kultúrával rendelkező nép, az Európai kultúra bölcsője, a büszke francia nemzet, vagy cselekszünk végre és visszaküldjük ezeket Ázsiába, ahonnan jöttek?

Nincs idő, testvéreim! A farkas bedugta első lábát és csak arra vár, hogy megnyissuk előtte az ajtót. Már érezzük bűzös lehelletét az arcunkon! Most Nicolas Sarkozynek álcázza magát, de mi jól tudjuk, hogy Sárközi Miklósnak hívják és nem a franciák, hanem Budapest érdekeit szolgálja. Akarunk-e magyar gyarmat lenni? Akarjuk-e, hogy iskoláinkban a Marseillase helyett a Talpra Magyart tanulják gyermekeink? Eltűrjük-e, hogy az évszázadok alatt kiharcolt vallási türelmet felváltsa az államilag irányított katolicizmus? Hogy a köztársaság alapeszméit bemocskolja a magyarok parttalan demagógiája? Hogy kijátszák adótörvényeinket és kiskapukat keressenek minden polgári jogszabályunkban? Hogy idejöttük után egymás torkának essenek, zavargásokat keltsenek és vérrel mocskolják be a francia anyaföldet?

Aki francia, velünk tart! Gyere el Te is a Place de la Concorde-ra ősi jelképünkkel, a Bourbonok liliomos zászlajával! Vesszen Sárközi!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr5662240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.24. 11:50:08

Napóleon is csak egy korzikai jöttment volt ... -)

Malbex 2007.04.24. 12:41:08

Korzika az osi francia fold resze :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.04.27. 11:34:09

Elfelejtettem szólni, a polmavo ajánló szekciójába jól beleraktam. .-)

Malbex 2007.04.27. 15:38:02

Hat igen, a szelsojobb "logikaja" szinte mindenhol ugyanaz, csak az aktualis "zsidok" valtoznak a korulmenyek es az aktualis status quo fuggvenyeben. Barhol lehetunk mink magunk is "zsidok", mint a mellekelt abra mutatja.

Malbex 2007.04.27. 15:40:06

mavo: koszi, eszrevettem. :)