Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

Szakad a jobboldal darabokra

2007.01.31. 14:54 Malbex

Címkék: politika orbán fidesz gyurcsány stumpf istván jobboldal gyurcsány ferenc orbán viktor rogán antal schmidt mária gorka sebestyén simicska lajos pokorni zoltán nemzetbiztonság

Ha hihetünk ennek a Gorka Sebestyénnek (és hát miért ne hihetnénk, elvégre ő csak nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mint azt az NBH anno megállapította, politikusaink többsége pedig intellektuálisat is), akkor itt heteken belül tizenhárom jobboldali párt lesz, mindegyikben lesz három volt fideszes, egy kereszténydemokrata és két kisgazda, együtt járnak majd rózsát szedni. Orbán Viktor új, kereszténykommunista pártot alapít Simicska Lajossal (Magyar Paranoia Párt lesz a nevük), Schmidt Mária kiköt Stumpf Istvánnál, és együtt fogják magasba emelni a decens konzervatív-keresztény értelmiségi zászlót (amely egy stilizált Bibó-tanulmány lesz kereszttel), Pokorni Zoltán pedig egyszemélyes pártot alapít (Boldogok A Hosszútávfutók Párt), és annyire belefeledkezik önmaga elnöklésébe, hogy zárt osztályra kell vinni, talán még maga a konzervatív Casanova, a Belváros Bulváros Bikája, Rogán Antal is új, piros pöttyös  zászlót lenget majd a jelenlegi Fidesz füstölgő romjai felett. Már ha hihetünk, ugye.

Gorka bemondta az Együtt Mozduljunk-ot, ami egyfajta fedáksári mostanában jobboldali körökben. Új pártot alapít ő, amivel hamarost be fog robbanni a hazi politikai életbe. Namármost, ha eltekintünk attól, hogy egy biztonságpolitikai szakértő (tágabb értelmezésben szakértölő) szájából a "berobbanni" szócska enyhe borzongást okoz az átlag magyar konzervatívban, különösen ha az illető nemzetbiztonságice sem teljesen kóser, szóval ha ettől eltekintünk, sem látunk így kívül álló szemlélődőként esélyt arra, hogy egy atomjaira szakadt jobboldal nagyobb eséllyel vehetné fel a harcot Gy. Elkúrtuk Ferenccel, mint a jelenlegi viktoriánus. A józan ész logikája alapján tehát valószínűleg Gorka agymenéséről beszélünk csupán, és az új jobboldali párt egy szép napon ott fog ülni az amfiteátrum lépcsőjén szakállasan, Júdeai Nemzeti Frontnak öltözve.

Köpködők!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr8432474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása