Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

Játszótér

2007.02.08. 07:30 Malbex

Címkék: politika orbán gyurcsány gyurcsány ferenc kossuth tér orbán viktor rogán antal

Ha jobban belegondolok, nem is olyan rossz ötlet a Kossuth térből egy gigantikus játszóteret csinálni, ahogy azt Rogán Antal bulvárosi polgármester képzeli. Egy hatalmas homokozó, az kellene oda. Együtt lapátolhatna a Vikike és a Ferike, legalább dolgoznának is először életükben. Építenének egy nagy homokvárat, amit aztán Ferike megreformálna, Vikike pedig lerombolna, majd a homokozólapáttal körbekergetné azt a népnyúzó Ferikét a gangon. Aztán szépen bemennének a Házba, és szavaznának. Helyreállna a világ rendje.

Külön jót tenne a térnek, ha a választópolgárok már messziről jól látnák, hogy hazánk "nagyjai" az ország ügyeinek kezelését úgy tartják a legmegfelelőbbnek, ha arconverik egymást a homokozólapátokkal és lerombolják egymás homokvárait. Ha a Parlamentben folyó munkának hű képe lenne a kinti játszótér. Idilli állapot lenne, legalább látnánk, micsoda elitje van ennek az országnak. Kéne oda egy hányóvödör is, akkor már.

Igazából csak két probléma van az ötlettel. A kisebbik, hogy a belvárosi szoci frakcióvezető szerint a kerület költségvetésében semmi ilyen célra fordítható tétel nincs, azaz Antalunk huszonkettőre húzott lapot, valamint valószínűleg az egész játszóteresdi nem több némi népszerűséghajhászó politikai lózungnál. A nagyobbik, hogy két homokozó egy téren nem fér meg, és ott már van egy nagyobb, amit ráadásul Steindl Imre tervezett.

Vele meg ki akar konkurálni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr8234623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása