Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

Ennyi

2007.03.18. 19:36 Malbex

Címkék: politika demokrácia jogállam közvélemény-kutatás

Megszavaztatta jól a TV2 Naplója a jónépet azzal a kérdéssel, hogy "Engedélyezné-e újra a tüntetéseket a Kossuth-téren?" A jónép meg szavazott, mégpediglen 85%-a úgy, hogy nem engedélyezné.

Ezek szerint ebben az országban csak 15% demokrata élne? Vagy talán csak erodálta a demokratikus érzékeinket az, ami ebben az országban tüntetések címén az utóbbi időben zajlott? A bokorbaszarós, fűbehugyozós, jelvényárusítós nemzetmentés. Komoly sebek vannak már mindenkiben, egyre inkább a nettó sötétség és a gyűlölet irányítja a jogállamról gondoltakat is. Kár érte. Sok mindent kell majd helyrehozni, ha nyugalmasabb időszak köszönt az országra.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6448044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakura az okostojás · http://bakura.buzz.hu 2007.03.18. 20:00:29

Erről lemaradtam, mert nem igen szeretem a Naplót.
De ez a 15 százalék tényleg elgondolkodtató...
Nekem sem szimpatikusak, de én engedélyezném nekik...

Malbex 2007.03.18. 20:02:55

Pontosan. Az alapjog az alapjog, nincs mese.

zolesz 2007.03.19. 17:36:56

Szerinted az első bekezdésedben idézett kérdésről vagy valami - a TV2 Naplósok által sugallt - más kérdésről szavaztak valójában többségében az emberek. Esetleg arról, hogy engedélyeznék-e azt a Kossuth téren, amit a második bekezdésedben írtál (szar, húgy, jelvény + hozzáteszem: árpádsávos zászlók stb.)?
Én nem láttam, de nem lehet, hogy a TV2 műsorkészítésének tényszerűségével is volt valami probléma?

Malbex 2007.03.19. 19:42:28

Hogy oszinte legyek, fogalmam sincs, tenylegesen mirol szavaztak az emberek, mert egyreszt en is csak futolag pillantottam a TV2-re, masreszt meg jol tudjuk, hogy a kerdes is - bar egyertelmu - magaban hordozza az ilyesfajta felreertelmezes lehetoseget. De hat minden hasonlo kerdessel igy van ez, mindet lehet ertelmezni igy is, ugy is, semmi sem fekete vagy feher.
süti beállítások módosítása