Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

Kedves Nyugdíjasok!

2007.01.25. 20:34 Malbex

Címkék: politika fidesz nyugdíjasok úri muri

Csak azt szeretném én nektek mondani (mit én, egyenesen mink, a polgári oldal), hogy kurvára sajnálunk benneteket. Hétről hétre elmorzsolunk egy-két könnycseppet szemünk sarkában, majd kilökdösünk egy névtelen képviselőt a mikrofonok elé és belemondatjuk vele a tutit. Hogy szar nektek.

Már hozzánk képest nyilván, ugye. Mi sosem hazudunk (megmondta ezt a nagyfőnök is, és ő aztán tudja), szóval most is megmondjuk az őszintét. Persze hogy ti vagytok a vesztesek, kis pondrók. Nem ti vesztek fel évi 4-5 milka költségtérítést számla nélkül, nem ti szerepeltek a valóságsókban, nem nektek vannak bankjaitok, nem ti szarjátok ebben az országban a spanyolviaszkot. Igazából nullák vagytok nekünk. Kipipálandó célcsoport, az vagytok. Most titeket sajnálunk nyilvánosan, holnap a családosokat, holnapután a fiatalokat. Mert ilyenek vagyunk, mindenkit sajnálunk. Na nem empátiából, minek nézel má'? Hülyegyerek. De hát tudjuk, hogy ezek a komenisták ugye a ti szavazataitok révén akarnak majd nyerni. Hát lófaszt nekik. Mink majd jól megsajnálunk titeket, aztán oda húzátok az ikszet, ahova kell. Nehogy má'.

Arra kelletek tik nekünk, hogy tovább ehessük a homárt. Meg a kaviárt. Ja, azt a kis fekete izét, amit a Klinikában láttatok. Na olyat nem fogtok ti soha enni, az a mi privilégiumunk.

Mi vagyunk az elit, jobb ha megjegyzitek.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr2931046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallicus 2007.01.26. 11:08:33

Azok a maszopos nyugdijasok akik fletóékra szavaztak,szerintem is megérdemlik a szidást!De hála Istennek vannak más nyugdijasok is,akik tudtak gondolkodni a szavazáskor!Ezek kevesebben voltak ,mint a maszoposok!Mindegy most a maszopos nyugdijasok azt kapták jutalmul,amit a másikak büntetésül!Szivatják és szivatni is fogják velük a bránert fletóék,mert ezek most rögtön mindent azonnal meg akarnak csinálni4Kerül amibe kerül,nem számit a szadeszes kóka és haverjai diktálják a tempót!Állandó megfigyelés és zsarolás alatt tartják fletóékat!Persze tartja a mondás,könnyü a katát táncba vinni ha maga is akarja!Márpedig csak akkor dől az eU-s lé a zsebükbe,ha tűzön-vizen és azonnal megnyomorgatják a népet!Ugye ott volt a fő propagátor EU belépés előtt,az öregedő Don JUan,a KOvács László EU-biztos "elvtárs"!Addig kommendálta hogy csak be kell kopogtatni az EU-hoz és kinyujtják az ajtón az eu-s ezrekkel teli táskát ,mig ő maga egyszer csak Brüsszelben találta magát a "barátnőjével"együtt a milliós állásban!Bennünket meg itt hagyott a szarban a nyugdijasokkal együtt!Most Brüsszelből hinti a rizsát nekünk!Amelyik nép ennyire birka mint a magyar hogy hagyja magát bármelyik párttól megvezetni,az meg is érdemli!Minden népnek olyaqn a kormánya amit megérdemel!Ez a nép mindig utólag okos sosem tanul,mindent le lehetgyömöszölni a torkán!Próbálták volna ezeket az intézkedéseket keresztülvinni pl.Franciaországban vagy Lengyelországban!Azt hiszem az uralmon lévő adminisztráció attól koldult volna!ENNYI!

duribundi 2007.01.26. 12:39:24

Üdv:
Nagyon sajnálom én is a "szegény" nyugdíjasokat.Mindenki velük foglalkozik,hogy milyen rosszul élnek.Tudom sokan vannak ilyenek de nem kell egy kalap alá venni minden nyugdíjast.Vannak akik igen jól élnek.Sokat ismerek.A közép korú családosokkal kéne kicsit többet törődni.Nekünk fel kell nevelni gyermekeinket taníttítni, etetni,ruházni.
A szórakozásról nem is beszélve.Nem discora gondolok.
Ilyen ügyekkel is kéne törődnie az általam nem sokra becsűlt kormánynak.
duribundi

gallicus 2007.01.26. 13:36:03

duribundi igazad van!Vannak igen magas nyugdijjal rendelkező volt pártfunkcik,szoc,hazáért kitüntetettek,stb,akiknek több anyugdija mint másnak a fizetése!Ezeket kéne megmogyorózni egy kicsit akik pártfunkcióból,kedvezményesen elmentek magas nyugdijba érdemtelenül!Szolgálták azt a hazát áálitólag,ki igy ki ugy ahol most mi vagyunk szivatóra fogva!Van belőlük bőven pasaréten ésa rózsadombon is!Ők nem a 8.kerületben laknak!

duribundi 2007.01.26. 15:13:39

Üdvözöllek gallicus!
Nem írtam le azokat a nyugdíjasokat akiket felsorolsz csak azért mert reméltem,hogy sokan értették mire gondolok.Azért örülök,hogy nem vagyok a véleményemmel egyedül.
süti beállítások módosítása