Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

Farkast kiáltani

2007.02.07. 20:39 Malbex

Címkék: politika mszp zavargások kossuth tér szélsőjobb szilvásy györgy

Az a baj, hogy Szilvásy György hiába próbálkozik ismét elővenni a szélsőjobbos veszéllyel való riogatás kommunikációs mellébeszélését, már senki nem hisz neki. Mert mindössze csak a tapasztalatnak és a józan észnek mond ellent, amit ma előhozott a kordon fenntartásának indokaként. Eddig ugyanis akárhányszor kiesett szélsőjobboldali veszély Szilvássy szájából, az sosem volt igaz. Így már akkor se hinnénk el neki, ha történetesen most tényleg fenyegetne az okkultista-szentkoronatanos-béközépes reakció. Ráadásul ha igaz lenne, akkor se a kordon lenne a megoldás ez ellen, hanem a hatóságok törvényes, de kőkemény fellépése. A kordont semmi perc alatt tudja szétzúzni egy ilyen banda, ha komolyan gondolja.

Így jár, aki állandóan farkast kiált.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr4734615

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sitio web relevante 2017.11.19. 12:13:47

Best job offer rejection letter - giimibt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása