Balról-Jobbról

Mit tegyen egy baloldali érzelmű, liberálisan gondolkodó, de konzervatív neveltetésű ember, ha a krisztusi kor közelében egyszer csak tele lesz a töke minden oldal politikusaival? Mit tegyen ez az ember, ha nem akar tartozni egyik szekértáborhoz sem, mert saját véleménye van mindenről? Alapítson pártot, vagy írjon blogot. Pártból már van elég.

Utolsó beszólások

MTI RSS

Nincs megjeleníthető elem

RSS vagy mi

A Fidesz igazsága

2007.03.08. 18:14 Malbex

Címkék: politika fidesz zavargások demszky gábor

Már három napos történet ugyan, de nagyon jól jellemzi legnagyobb ellenzéki pártunk igazmondó-képességeit és demokratikus érzékét az, hogy a Fidesz szerint nem szabad engedélyezni a főváros március 15-i megemlékezése és az ő március 15-i "megemlékezésük" között semmilyen más rendezvényt. Mert itt a hatósági betiltást ugyanaz a Fidesz akarja elérni (legalábbis tudtommal csak egy ilyen párt működik az országban), amelyik pár hete még Demszky Gábor kérésére (hogy lehetőleg ne az Astoriánál legyen a gyűlésük) azt felelték, hogy elmúltak már azok az idők, amikor a hatalom mondhatta meg, hol lehet tüntetni.

Saját magukat szarták most képen. No nem, mintha ez olyan meglepő lenne.

Ellenben lenne mostan nekem egy racionális javaslatom, illetve mindjárt kettő:

1. Az és ott emlékezhessen meg, aki és ahol akar, feltéve hogy a törvényi feltételeknek megfelelően ezt bejelentette. Mert a jogállam ezt követeli meg.
2. Aki meg csürhedni kezd, az utána ne nyavalyogjon ha feloszlatják, és esetleg péppé is verik, ha ellenáll. Mert a jogállam meg ezt követeli meg másrészről.

Legyen béke és méltóságteljes megemlékezés. Osztjónapot.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baljobb.blog.hu/api/trackback/id/tr7044394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malbex 2007.03.08. 19:03:20

Egyreszt akkor osztjonapotozok, amikor nekem jolesik. Meg akkor is boszmezek, amikor jolesik. A hulyeseg ugyanis partfuggetlen, csak te ezt valoszinuleg a szemellenzon keresztul nehezebben latod. A politikai szabadsagjogokat pedig sosem irhatjak felul biztonsagi szempontok, vagy ha igen, azt megfeleloen indokolva torvenyben kell szabalyozni. Ha a Fidesy annyira tavol akarja magatol tartani a csocseleket, akkor alljanak ki, mondjak ki hogy NEM AKARUNK RIBILLIOT. Ennyi kene csak. Szerinted van erre esely? Nezd meg a sajat blogodat es magadtol is rajossz.

Malbex 2007.03.08. 19:16:15

Ja, kenitek a szart mindenfele, mag lazitjatok az embereket, mint azt teszed te is a blogodban. Mindenki hibas, csak ti nem. Ha mar tobbes szam elso szemelyben beszelsz.

Kurva sokat kellene meg tanulnod, baratom.

Malbex 2007.03.08. 19:19:15

Ja, es a ribillio szo az angol rebellion (lazadas) szobol szarmazik, nem onnan, ahonnan te gondolod.

Malbex 2007.03.08. 19:46:17

Ja, ha jobban belegondolunk, Hitler is egy letezo ideologiat kepviselt, raadasul egy EGESZ ORSZAGNYIT. Oszt' mire ment vele? Gondolj majd erre az orszoban, addig is kellemes utcakohajigalast kivanok.

Szerencsere azert annyira nem beteg ez az orszag, hogy a fele barikadokon kepzelje el a jovojet.

Malbex 2007.03.08. 19:58:24

No, ez mindent elmond rolad. Reszemrol nem kivanok veled a tovabbiakban diskurzust folytatni.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.03.09. 12:45:00

Malbex,

létezik moderálás is, szerintem használd.

Nem hinnám, hogy neked az a jó, ha a Kündüvel vagy akárki mással folytatott acsargásotokból áll itt a kommentezés, de te tudod.

Malbex 2007.03.09. 13:08:17

Mavo,

ha eldurvul a kommenteles, hasznalni fogom. Kunduvel meg nem diskuralok a tovabbiakban, rajtam tehat ne muljon az acsarkodas vege :)

1enjog 2007.03.09. 17:36:40

Aki a törvényeket nem tartja be, az viselje annak következményeit. Ha a régi MSZMP tagokat felsorolnánk, akkor az derülne ki, hogy a legtöbben a fityiszben üldögélnek.

Mykron 2007.03.10. 19:31:31

Ezzel a lépésével a FIDESZ elindult azon az úton, ahol a demokráciából könnyen diktatúra lehet.

melike00 2007.03.10. 21:17:52

Tudod mit DR.Prof.Kündü?Csinálj inkább vagy 20 Kündü kölyköt,hogy ne kelljen behozni azokat a kínaiakat.Járj elöl jó példával!Jó menő ügyvéd vagy megteheted.Te mindent megtehetsz.Te mindent jobban tudsz,te olyan okos vagy.Még egy JEDI tanfolyam azért beleférne.Képzeld mikre lennél képes egy olyan tanfolyam elvégzése után!úúú!
Hiszen az erő már így is veled van.

Keloid · http://freecom.blog.hu 2007.03.11. 16:18:23

Én a jobboldalon látok nagyon sok tolvajt.
Képzeld a baloldalon igen sok sikeres, magasan képzett, és anyagilag megbecsült ember van! Olvasson téged a bencsik meg a bayer!!

piszkafa · http://vurstli.blogspot.com/ 2007.03.11. 16:31:40

Jaj már! Jobb oldal meg bal oldal! Teljesen mindegy! A saját zseb megtöltését mindegyik gyorsan megszavazza. Ilyenkor semmi sem drága, ilyenkor nem kell takarékoskodni? Igaza van mindenkinek, mert nincsenek ideológiai különbségek. Itt minden a mi pénzünk körül folyik. A nagykutyák egymásnak ugrasztanak minket, pedig pontosan ugyanúgy szenvedünk. Inkább össze kellene fogni egy nagytakarítás erejéig. A bal sarokból és a jobb sarokból is kisöpörni a koszt.

Malbex 2007.03.11. 17:34:52

A személyeskedő, egymást minősítő hozzászólásokat a rájuk adott reakciókkal egyetemben töröltem. Ez vegye az figyelmeztetésnek, aki. A jövőben is ez fog történni a személyeskedésekkel.
süti beállítások módosítása